dimecres, 16 de gener de 2013

P5- SÓC UN PINTOR, SÓC UN PINTOR...

CONTINUEM ESTUDIANT ELS OFICIS I AQUEST COP, INVESTIGANT, INVESTIGANT HEM TROBAT, GRÀCIES A LA MARE DEL JORDI, L´ADREÇA DE LA CASA D´UN PINTOR. UN SUPER PINTOR DE RODONYÀ! ÉS DIU NANDO. QUINA SORT, UN PINTOR I ÉS DEL POBLE. A MÉS, HEM DESCOBERT I RECORDAT QUE AL MENJADOR TENIM UN MURAL A LA PARET QUE ENS VA FER COM A REGAL PER A SANT JORDI. 
LI ESCRIVIM UNA CARTA PREGUNTANT-LI SI PODEM ANAR A FER-LI UNA VISITA A CASA SEVA. AL TEMPS TENIM RESPOSTA DIENT-NOS QUE SÍ, QUE ESTEM CONVIDATS A ANAR-HI. QUÈ BÉ! 
ARRIBA EL DIA DE LA CITA. COM ARRIBAREM FINS ALLÍ? SURTIM A FER D´INVESTIGADORS!LLEGIM LA DIRECCIÓ, FIXANT-NOS MOLT EN EL NÚMERO I NOM DEL CARRER. DESPRÈS, PREGUNTEM A LA GENT I ANEM LLEGINT ELS CARTELLS DELS NOMS DELS CARRERS. FINALMENT TROBEM LA SEVA CASA BLAVA! 
 UNA VEGADA DINS, ENS CONTAGIEM DE LA MÀGIA D' AQUEST ARTISTA. LA SEVA CASA SEMBLA UNA MICA UN MUSEU I FA COSES REALMENT XULES. HEM ESTAT UNA MICA MOGUTS I A MÉS, HEM APRÉS MOLTES COSES FORÇA INTERESSANT RESPECTE DE L´OFICI DE PINTOR. 
ABANS D' ARRIBAR A L´ESCOLA FEM UNA PARADA A LA FARMÀCIA DEL POBLE, PERQUÈ EL NOSTRE NOU AMIC ENS VOL ENSENYAR UN ALTRE MURAL QUE VA PINTAR. QUINA PASSADA! 
ENS ACOMIADEM AMB UN REGAL ARTÍSTIC... 
MERCI NANDO PER TOT I FINS SEMPRE! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada